Individuele Engelse lessen – Zakelijk Engels

Met de toenemende behoefte om internationaal in het Engels zaken te doen, is het voor directeuren, managers en medewerkers belangrijk om in het Engels een gesprek te kunnen voeren. In het Engels kunnen presenteren, in het Engels kunnen e-mailen en goed kunnen begrijpen wat er in het Engels gezegd wordt, is belangrijk.

Ik help je graag om een visitekaartje voor je bedrijf te worden. Wanneer je je product of dienst in het Engels voor het licht kan brengen en in klare taal kan communiceren, gaat er minder tijd en energie verloren. Door beter zakelijk Engels te gebruiken kan je bedrijf er commercieel van profiteren.

Ik geloof in een persoonlijke aanpak, waarin ik maatwerk lever na een intakegesprek en een grondige behoefteanalyse. Ik leer je hoe je kan leren en hoe je het geleerde kan gebruiken in de praktijk. Daarom stem ik mijn aanpak af door op je leerstijl in te spelen. Ik zie er naar uit een samenwerking met je aan te gaan zodat je met meer kennis en zelfvertrouwen internationaal in het Engels zaken kan doen.

In principe vinden deze lessen plaats in je bedrijf maar het kan ook op een andere locatie.

Inschrijven

Inschrijven voor een individuele training kan telefonisch, met 06 1787 9696 of door het invullen van het contactformulier.

Na ontvangst van je aanmelding neem ik contact met je op voor een intake. Daarbij bepaal ik je huidige taalniveau, inventariseer ik je leerdoelen en leerbehoeftes. Op basis daarvan maak ik een maatwerk voorstel.

De lessen vinden in principe plaats in je bedrijf maar alternatieven zijn bespreekbaar.