Individuele Engelse lessen studenten

Ik verzorg individuele lessen voor studenten op mbo, hogeschool of universiteit die colleges en boeken in het Engels moeten begrijpen, en die scripties in het Engels moeten schrijven of stage in het buitenland willen lopen of internationaal ambities hebben.

Het geven van presentaties, het gebruik van academisch Engels of het gebruik van vak gerelateerd Engels komt aan de orde. Uiteraard geef ik ook uitleg over aspecten van grammatica.

Bij het geven van presentaties is stemgebruik, intonatie, de pauzes tussen woorden, het verschil tussen gesproken en geschreven Engels, uitspraak, verbale en non-verbale signalen, timing en lichaamstaal belangrijk. Ook hier kan ik je mee helpen.

Het gebruik van alledaagse spreektaal is ook van belang voor studenten die internationaal ambities hebben. Mijn lessen conversatie zijn dan zeer geschikt voor jou.

Inschrijven

Inschrijven voor een individuele training kan telefonisch met 06 1787 9696 of door het invullen van het contactformulier.

Na ontvangst van je aanmelding neem ik contact met je op voor een intake. Daarbij bepaal ik je huidige taalniveau, inventariseer ik je leerdoelen en leerbehoeftes. Op basis daarvan maak ik een maatwerk voorstel.

De lessen vinden in principe plaats in Almelo.