Individuele bijlessen Engels leerlingen

Ik geef bijlessen Engels op elk gewenst niveau voor leerlingen in het voortgezet onderwijs, van vmbo tot vwo, in de onderbouw zowel als in de bovenbouw.

Leerlingen die geen goede cijfers halen weten niet altijd wat ze fout doen of wat ze kunnen doen om hun Engels te verbeteren. Vaak  werken ze hard, maar het lukt hen om de een of andere reden niet. Soms hebben ze in het verleden iets gemist en blijft er een gat in hun kennis.

Ook kan er een leerprobleem als dyslectie zijn, dat het moeilijker maakt het Engels te leren.

In de eerste lessen zoek ik uit waar de problemen liggen. Dan speel ik in op je leerbehoeftes. Mijn missie is dat je het Engels zo snel mogelijk onder de knie krijgt. Om dit te doen is het belangrijk een samenwerking met mij aan te gaan.

De lessen variëren van Engelse conversatie en tekstverklaringen tot het schrijven van brieven, samenvattingen en e-mails. Uiteraard geef ik ook uitleg over aspecten van grammatica en hulp met lees- en luisterteksten. Ik weet ook welke online sites je het beste kan gebruiken om er verder mee te oefenen.

Inschrijven

Inschrijven voor een individuele training kan telefonisch met 06 1787 9696 of door het invullen van het contactformulier.

Na ontvangst van je aanmelding neem ik contact met je op voor een intake. Daarbij bepaal ik je huidige taalniveau, inventariseer ik je leerdoelen en leerbehoeftes. Op basis daarvan maak ik een maatwerk voorstel.

De lessen vinden in principe plaats in Almelo.