Voor wie

Ik bied één-op-één lessen aan voor zowel bedrijven als particulieren, leerlingen en studenten. De lessen zijn afgestemd op je situatie, taalniveau en leerstijl.

Individuele Engelse taallessen

Ik bied individuele Engelse taallessen aan voor:

  • Directeuren, managers en werknemers die het Engels nodig hebben in het bedrijfsleven.
  • Particulieren die algemeen alledaags Engels willen gebruiken met familie in het buitenland, in hun werk of op vakantie.
  • Leerlingen die hun vaardigheden in het Engels willen verbeteren, om zodoende een beter cijfer te halen, om zekerder in het Engels te zijn en daardoor later de (vervolg)studie van hun keuze te kunnen kiezen.
  • Studenten die colleges en boeken in het Engels moeten kunnen begrijpen en die scripties in het Engels willen/moeten schrijven, een vervolgstudie of stage in het buitenland willen doen of internationaal ambities hebben.

Groepslessen Engels

Daarnaast bied ik groepscursussen aan op drie niveaus. Deze cursussen gaan over algemeen dagelijks gebruik van het Engels en zijn geschikt voor zowel particulieren als mensen in het bedrijfsleven.

Voorafgaand aan alle trainingen doe ik een intake en behoefte analyse. Ik stel je huidige taalniveau vast, inventariseer de situaties waarin je het Engels wilt gebruiken, de hiervoor benodigde vaardigheden en verdere leerdoelen. Er is veel mogelijk en dit wordt in onderling overleg bepaald.