Over mij

Dina BoessenkoolIk ben in Zuid Afrika geboren en getogen met Engels als moedertaal. Ik heb een aantal jaren Engelse les gegeven in het voortgezet onderwijs en later heb als trainer managementvaardigheden gewerkt in een aluminiumfabriek.  Dat waren waardevolle jaren want toen begon mijn interesse in hoe mensen leren.  Want het gaat niet over alleen kennis overdragen.  Voor mij gaat het over mensen begeleiden in het leerproces en waar nodig,  het proces bijsturen.  Rond die tijd heb ik ook een interesse ontwikkeld in coaching, want hoe we denken bepaald ook hoe we handelen.

Nou, alleen kennis  overdragen en iets uitleggen kan ik ook heel goed.  Vaak komen er leerlingen bij mij met de klacht “Ik snap de tijden niet!”.  Dit kan ik overzichtelijk maken voor cursisten, snel en duidelijk uitleggen want ik heb begrip voor de specifieke problemen waar Nederlanders tegenaan lopen met het leren van het Engels.

Terwijl ik Engelse lessen gaf in het voortgezet onderwijs heb ik ook in opdracht van verschillende taalbureaus cursussen zakelijk Engels verzorgd voor gerenommeerde bedrijven in Twente, zoals Akzo Nobel, Siemens, Wehkamp, Panalytical en Enrichment Technology. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan met bijlessen Engels, privé cursussen Engels voor basisschoolleerlingen en diverse cursussen voor volwassenen.  Sinds een aantal jaren geef ik ook Cambridge Engels aan de Universiteit van Twente.

Nu zet ik mijn kennis, mijn levenservaring en mijn jaren ervaring als trainer/coach  in het bedrijfsleven in om een veilige leeromgeving te creëren en mijn aanpak af te stemmen op jou leerbehoeftes.  Als lid van Taal Training Twente https://www.taaltrainingentwente.nl/heb ik ook contact met docenten van andere talen en kan ik u doorverwijzen naar bijvoorbeeld een docent Duits,  Italiaans of Russisch.

Mijn wens is dat ik mensen kan helpen hun eigen kracht, zelfvertrouwen en plezier te vinden in de Engelse taal.  Ik geef mijn volle aandacht aan jou en zoek uit wat je nodig hebt om succesvol in het Engels te kunnen functioneren.  Ik geef spontaan les op een levendige en interactieve manier, zodat leren leuk is.

Zo leer je sneller dan je denkt vol zelfvertrouwen te communiceren in het Engels.

Bekijk mijn cv ↓